Demo aanvragen?

Voor serviceproviders

Als banden-serviceprovider wilt u uw klanten natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Door gebruik te maken van Casing Monitor maakt u het uw klanten gemakkelijk en biedt u zowel duidelijkheid als professionaliteit. Op onze beurt maken wij het u gemakkelijk door regelmatig de door u gedemonteerde banden op te halen. Het enige wat u hoeft te doen, is de karkassen voorzien van een sticker met specifieke data, zoals barcode en serienummer van de band.

Uitgebreide keuringsrapporten, 56 keuringscodes

Casing Monitor werkt heeltgemakkelijk. U meldt zich aan en ontvangt een unieke inlogcode voor onze online database. Deze bevat alle gegevens van de bij u opgehaalde karkassen. Van elk karkas vindt u een uitgebreid keuringsrapport. Hierin leest u niet alleen of de band is goedgekeurd of afgekeurd, ook vindt u een uitgebreide specificatie op basis van 56 keuringscodes. De bijbehorende foto’s maken inzichtelijk wat de vermoedelijke oorzaak van de schade is.

Altijd een gefundeerd advies

In de online database van Casing Monitor vindt u van elke gedemonteerde band alle benodigde informatie om uw klanten altijd van een gefundeerd advies te kunnen voorzien.

Uw voordelen

  • Bandeninzameling door de gehele Benelux
  • Keuringsrapporten binnen 24 uur online beschikbaar
  • 24/7 Online inzicht in schades van gedemonteerde banden
  • Ontzorging op het gebied van karkassen
  • Biedt een professionele after-service aan uw klanten
  • Willem Roggeveen
    DBS Fleet Solutions

    ‘Profile Budget Solutions wordt 100% ontzorgt op het gebied van de karkassenstroom’
Demo

Vraag een gratis demo aan

Klik nu